Abonnement på Klassekampen

Du kan abonnere på Klassekampen enten hver dag eller kun lørdag. Alle som abonnerer har tilgang til avisa digitalt. (Lørdagsabonnenter har kun tilgang til digitale lørdagsutgaver, alle andre har full tilgang til arkivene våre.)

Vil du lese dagens avis, er dagens.klassekampen.no eller klassekampen.no/eavis gode startpunkter. Begge steder kan du lese deg gjennom avisa fra start til slutt, og du kan bruke en datovelger for å komme til tidligere utgaver av avisa.

dagens.klassekampen.no kan du lese på mobil, nettbrett eller datamaskin. Du blar deg gjennom avisa med piltastene eller ved å sveipe, og det er enkelt å dele artikler på e-post eller på sosiale medier.

E-avisa er en presis gjengivelse av papiravisa, hvor du kan klikke på artikler for å hente dem opp i et eget lesevindu. Vil du på jakt i arkivene våre, byr e-avisa på et komplett, søkbart arkiv tilbake til 1996.

Biblioteket viser fram innhold som tåler tidens tann, som Dokument-artikler, portretter, fredagsseksjonen og mange av de faste spaltene våre.

Vi håper du finner noe som passer for akkurat deg!

Kontakt oss


Vi liker å prate med våre abonnenter.

Står du fast må du gjerne ringe eller sende oss en epost.

21 09 30 01

Du får svar mellom klokka 08:30 og 15:30hverdager.

Vil du heller skrive til oss?

Vi svarer deg så fort vi kan.

{{errorMessage}}

Takk!

Vi svarer deg så fort vi kan.