Abonnement på Klassekampen

Du kan abonnere på Klassekampen enten hver dag eller kun lørdag. Om du vil ha avisa på papir, digitalt eller begge deler velger du selv, prisen er den samme. Dersom du velger å ha avisa hver dag får du med Musikkmagasinet, den franske kulturavisa Le Monde Diplomatique (kun på papir), i tillegg til full tilgang til Biblioteket og arkivene våre.

Dagens avis finner du på dagens.klassekampen.no. Den inneholder alt fra de største sakene til de minste notisene. Du kan lese deg gjennom avisa fra start til slutt, og du kan bruke datovelgeren for å lese tidligere utgaver.

E-avisa er en presis gjengivelse av papiravisa, hvor du kan klikke på artikler for å hente dem opp i et eget lesevindu. Vil du på jakt i arkivene våre, byr e-avisa på et komplett, søkbart arkiv tilbake til 1996.

Biblioteket viser fram innhold som tåler tidens tann, som Dokumentartikler, portretter, fredagsseksjonen og mange av de faste spaltene våre. Her finnes også en søkefunksjon dersom du er ute etter spesifikke artikler eller skribenter.

Nyhetsbrevet på e-post følger med alle abonnementer på Klassekampen. Du kan melde deg på nyhetsbrevet selv om du ikke abonnerer på avisa.

Vi håper du finner noe som passer for akkurat deg!

Kontakt oss


Står du fast må du gjerne sende oss en epost til abonnement@klassekampen.no

Du kan gjerne også ringe oss på:

21 09 30 01

Du får svar mellom klokka 08:30 og 15:30hverdager.